ما هو قرارك اذا كنت تعمل بوظيفة متوسطة وجاءك عرض افضل براتب اعلي .قبل نهاية عقدك الاول باشهر قليلة؟

شروط التعاقد الجديد

 سرعة اجراء الارتباط

تم إضافة السؤال من قبل Hamada Sarhan , Wood Furniture Production Manager , bedquarter factory
تاريخ النشر: 2016/06/25
ahmed elyamany abd elrohman abd elwahab اليمانى عبد الرحمن عبد الوهاب
من قبل ahmed elyamany abd elrohman abd elwahab اليمانى عبد الرحمن عبد الوهاب , فنى ابنية , هىئة الابنية النعليمية

على الاول اتمام مدة العقد المتفق علية قبل نهاية العقد بثلاثة اشهر  ابلاغ صلحب العمال اما التعويض والاتفاق على عقد جديد بة زيادة بشكل ودى متبادل بين الطرفين واما الفرصة الاخرى بنهاية العقد المبرم بين الطرفين

Sherif Eltaweel
من قبل Sherif Eltaweel , مهندس صيانه الانك جيت , سيراميكا رويال

ذلك يتوقف على عده عوامل :-

1- لو خروجى بالاستقاله سيضر الشركه وسيترتب عليه اشياء جسيمه فمن الافضل عدم تركها والمطالبه براتب أعلى (مثلا رئيس قسم)2-لو خروجى لا يضر بالشركه فممكن اوضح موقفى لرئيسى والحاحى فى ترك العمل (بصراحه محدش بيكره الخيره لزميله)

3-لو انا حديث التخرج وبعمل بعقد ابتدائى فمن الممكن تركها دون تردد لان دورى مش مؤثر جدا

Tamer Redwan
من قبل Tamer Redwan , Production Manager , GoodSense

أعتذر لشركتى و أرتبط بالعقد الجديد

H d
من قبل H d

الاتفاق مع الطرفين على الوقت

بحيث ممكن اكمل فى الوظيفه الحاليه لمده شهر مثلا بعدها اترك العمل وايضا اتفق مع الشركه الجديده اذا كان فى امكانهم الانتظار لمده شهر اذا استطعت التوفيق بينهم الحمد لله

اذا لم استطع استمر فى الوظيفه المتوسطه

القرار الأفضل في رأي الإستمرار في الوضيفة ذات الراتب المتوسط القناعة كنز لا يفنى

Hamada Sarhan
من قبل Hamada Sarhan , Wood Furniture Production Manager , bedquarter factory

اعتقد الموافقة

فالوظيفة المتوسطة محدودة الطموح والقدرات