ماهى الطريقة المثلى للعمل بوظيفة مشرف معمارى تشطيبات داخلية؟

تم إضافة السؤال من قبل ashraf MOHAMED AHMED ABD ALAH kenawy , مشرف تنفيذى , دار الهندسة
تاريخ النشر: 2013/09/22
mahamed fathe sehab sehab
من قبل mahamed fathe sehab sehab , مشرف تنفيز عام , شركة الحاوي

استلام بنود العمل وكيفية استلامها

ashraf MOHAMED AHMED ABD ALAH kenawy
من قبل ashraf MOHAMED AHMED ABD ALAH kenawy , مشرف تنفيذى , دار الهندسة

ازاى الطريقة لايجاد وظيفة مشرف

Angham el tayeb mohamed
من قبل Angham el tayeb mohamed , مهندسه معمارىه , المقاولين العرب

سورى بس انا مش فاهمه سؤالك تقصد انه ازاى الطريقه لايجاد وظيفة المشرف ولا ما هى طبيعة عمل المشرف المعمارى