How can we troubleshoot the transformer gas relay changeover faulty condition ? Transformer is not yet installed/charged. In Marshaling box status of contact is NC instead of NO?

تم إضافة السؤال من قبل sivakumar gvss gorle , Project Engineer
تاريخ النشر: 2016/06/19
Pradeep Kumar Anbalagan
من قبل Pradeep Kumar Anbalagan , Sr. Estimation Engineer , Texas Powertech WLL

It may due to the flag is in active condition at relay. Just reset the flag position at relay.