• PC Installation ,Networking & troubleshooting

• PC Installation ,Networking & troubleshooting • Manage FTP & RIS server • Internet Connection Sharing • All type of OS Installation • Wired Networking Troubleshooting • Network Cable Crimping & Punching

تم إضافة السؤال من قبل Tousif Bandar
تاريخ النشر: 2013/09/20
Noman Abdul Hadi Memon
من قبل Noman Abdul Hadi Memon , IT Specialist , Wael Fouad Jamjoom Co. For Umrah

Nice Writing.

Mahabub Hasan
من قبل Mahabub Hasan

Of course I can work on computer networking, tabulating and installation.

Tousif Bandar
من قبل Tousif Bandar

·          PC Installation ,Networking & troubleshooting

·         Manage FTP & RIS  server

·         Internet Connection Sharing

·         All type of OS Installation

·         Wired Networking  Troubleshooting

Network Cable Crimping & Punching