متى يتم إستخدام الجرد الدوري أو المستمر؟ وأي منهما يصلح للمحلات التجارية؟ وأي منهما يصلح في البرامج المحاسبية؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Gamal Ahmed
تاريخ النشر: 2016/06/16
mahmoud hassan ibrahim ghareeb
من قبل mahmoud hassan ibrahim ghareeb , مراجع حسابات , سبيد احمد حسن وشركاه

الجرد الدورى هو جرد يتم كل فترة زمنية سواء كان مفاجىء او فعلى يعنى كل شهر او 3 شهور او اخر السنة ويتم استخدامه فى المنشأة صغيرة الحجم وبيانته غير دقيقة اما الجرد المستمر اقوى و اوضح ويصلح فى البرامج الحسابية وبقدر اطلع ارباحى وخسائرى فى اى وقت