Can i have job for computer operator?

تم إضافة السؤال من قبل MUHAMMAD SAEED , COMPUTER OPERATOR , MAKKAH AIR INTERNATIONAL TRAVELS
تاريخ النشر: 2016/06/11
Cherilyn Cabatbat
من قبل Cherilyn Cabatbat , Accounting Clerk , Thomas Bell-Wright International Consultants

Yes I could, because base on my experiences previous work, I am computer literate!

MUHAMMAD SAEED
من قبل MUHAMMAD SAEED , COMPUTER OPERATOR , MAKKAH AIR INTERNATIONAL TRAVELS

I HAVE DIPLOMA IN OVERSEAS