Is Arabic language useful for computer operator /Accountant job in Kuwait or English language is good enough?

تم إضافة السؤال من قبل saif sahito , Accountant , Iqra tarbiat_ul_atfal high school
تاريخ النشر: 2016/03/24
saif sahito
من قبل saif sahito , Accountant , Iqra tarbiat_ul_atfal high school

i need a job in kuwait as a data processing assistant

Aamir Sohail
من قبل Aamir Sohail , Computer and Network Technician , A.M Printers

As I think English is just enough but Arabic will be preferred... :)