ما مهام مساعد مدير التشغيل لسلسله سوبرماركت؟

تم إضافة السؤال من قبل amjad awad mubarak ageeb , مندوب مبيعات اجله , التموين العربي للاغذيه
تاريخ النشر: 2016/06/04
Hosam El-Dien Hassan
من قبل Hosam El-Dien Hassan , Senior UI/UX Designer , DMS

لو عندك سوبر ماركت أو بقالة أو مطعم و عندك مشكلة في اجتذاب عملاء جديدة فالبوست ده ليك..

إحنا في "وين تو وين / Win2Win" بنساعدك على اجتذاب عملاء جديدة بشكل سهل و بسيط و بأقل التكاليف..

و مش كده و بس احنا كمان بنقدم المميزات دي:

  1. هنساعدك تحافظ على عملائك الحاليين.
  2. معانا هتقدر تزود مبيعاتك، و بالتالي أرباحك.
  3. هنزودلك معدل زيارات العملاء للمحل بتاعك.
  4. ليه تطبع مجلات و عروض و تكلف نفسك، سيبها علينا و احنا هنجيب العملاء لغاية عندك.

لو مهتم تعرف أكتر عن خدماتنا ادخل على صفحتنا من هنا، و سجل بياناتك و احنا هنتواصل معاك..

http://win-2-win.com/store_landing/