Name 4 things that happen on the VMkernel networking layer.

تم إضافة السؤال من قبل Shaik Tharim Kharni , IT Solutions Professional , GulfNet Solutions Company Limited
تاريخ النشر: 2016/06/02
shivendra jha
من قبل shivendra jha , TECHNICAL SUPPORT ENGINEER , vmware india software pvt ltd.

- management network

- vMotion

- FT

- ISCSI or NFS

- VSAN

best choice
من قبل best choice

1. Management Traffic

2. vMotion Traffic

3. IP storage Traffic

4. Fault Tolerance Traffic

5. Virtual SAN Traffic

Shaik Tharim Kharni
من قبل Shaik Tharim Kharni , IT Solutions Professional , GulfNet Solutions Company Limited

1. vMotion

2. IP storage (iSCSI/NFS)

3. Fault Tolerance and

4. Virtual SAN.

Ali Ramadan
من قبل Ali Ramadan , Data Center Team Lead / Infrastructure Architect , Corewell Health

vmotion TCP/IP stack

Provisioning TCP/IP stack

Default TCP/IP stack

Custom TCP/IP stacks