What is the difference between data network architecture(DNA) and OSI?

What are the layers of DNA corresponding to the OSI layers. • Application • Session • Transport • Network • Data link • Physical

تم إضافة السؤال من قبل Subhranshu Ganguly , Quality Analyst. , WIPRO
تاريخ النشر: 2013/12/13
Ahmed Mohamad Mohamad Elsherbeny
من قبل Ahmed Mohamad Mohamad Elsherbeny , Head of team , Egypt Penetration Testers

Did you mean Digital Network Architecture ?