Repeater work at which layer? (1) Network layer (2) Data link layer (3) Presentation layer (4) Physical layer (5) Transport layer

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Ahsan Javed , System and Network Administrator , Lahore School of Economics
تاريخ النشر: 2015/07/07
Bekhouche Liamine
من قبل Bekhouche Liamine , Assistant Director of IT Departement , Algeria Post

I think physical layer ..it is n't ?

Repeaters are a part of signal boost in transmission medium so it they work at physical layer