How much do operations play an important role in any organization?

تم إضافة السؤال من قبل Hanif ullah Khan , Accountant General , Bin Mansour Group of Companies
تاريخ النشر: 2016/05/25
Namsheer.k Namsheer
من قبل Namsheer.k Namsheer , GENERAL MANAGER , MRA FOODS THALASSERY

Operations management play a vital role in any organization to utilize their resources efficiently and effectively. Efficient utilization of resources help to acheive organizational goals.