How to extract MSSQL database to mircosoft excel?

تم إضافة السؤال من قبل Adnamalyn Trangia , Administrative Officer , Dubai Investments Real Estate Company
تاريخ النشر: 2016/05/16
احمد محمد سعد بيومي عبدالدايم
من قبل احمد محمد سعد بيومي عبدالدايم , technical support , Telecom Egypt

in any tool to database you must found export and import button :

import to add database

export to extract your database and in this you cat determine the extention as  arff , sql and you may found extentions opened by excel as csv,appx