How to migrate data from oracle database to excel ?

تم إضافة السؤال من قبل marwa darwish , Head section of system development and analysis , petroleum pipe lines company
تاريخ النشر: 2017/10/27
Atif Tanveer
من قبل Atif Tanveer , Decision Support Specialist , Hamilton Health Science

Excel's data import is a easy way, from main menu click on "DATA", in group "Get External Data" choose "From Other Sources", then "From Data Connection Wizard", "Other/Advance", "Connection" tab.