How do you connect SQL server management studio 2012 with Plesk Web Pro MSSQL database?

Plesk is a web hosting software and installs related software it self.

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Fawad Hashmi , Manager System Admin/Cloud/IP Core , Supernet Limited
تاريخ النشر: 2017/03/11
Nadeem Mohammed
من قبل Nadeem Mohammed , Software Test Engineer

To connect to MSSQL you need to provide the IP address and databse user login and

password. you will need to specify MSSQL SERVER instance. For MSSQL SERVER

2012 plesk uses MSSQL 2012.