في حالة حدوث افلاس الشركة باي سبب كان, ما هي انسب طريقة التصرف مع الموردين و الموظفين و حتى العملاء دون حدوث إي ارباك في الشركة ؟

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2016/05/15
walaa ahmed mahmoud AHMED
من قبل walaa ahmed mahmoud AHMED , مديره فرع الاسكندريه وفرع القاهره بكل متطلباته من تسويق وبيع حسابات وغيره , معرض كريم ارت للاثاث الخشبي

بالنسبه للموظفين سوف يتم تثبيت راتبهم وعمل شيفتات للموظفين بحيث لا يتم اقاله احد ويكون اقل للمرتب او تثبيته فتره معينه والموردين سوف يتم الغلاء حاجه بسيطه على العملاء حتى يتم تعويض الخساره وعمل مشاريع جديده او احضار منتجات جديده غير مضمون الشركه لزياده الدخل من جانب اخر وعمل دعايه بسيطه من غير فلوس للتنشيط وايقاف البدائل والحوافز فتره معينه