التلاجة بقت بتجمد الحاجة رغم ان المؤشر متوطي وبعدها فصلت خالص, أعمل ايه؟

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud Mqld , Accountant , oppo Egypt
تاريخ النشر: 2016/05/14
Ahmed Eissa
من قبل Ahmed Eissa , Assistant Chief Engineer , Mövenpick Resorts & Hotels

يجب فصل الترموستات حيث انها من الممكن انها تعمل بأستمرار ولا تفصل .... مما يسبب حمل علي الموتور ومن المرجع انه يكون فصل اوفرلود او حمل حراري فيجب قياسه بعد ان يبرد

khelifa Benmayouf
من قبل khelifa Benmayouf , بائع , الريس جنرال كوول

المشكل يكمل في الترموستات لانها لا تقطع على الكمبريسور

لازم نقوم بتغيير الترموستات او بعدين نعمل تاست على الكمبريسور ممكن يحتاج الى تغيير

El sayed abdallah abd elhamid EL shkar
من قبل El sayed abdallah abd elhamid EL shkar , نائب مدير الانتاج ورئيس قسم الماكينات , كونتشتال

الترموستات لا يعمل لابد من تغييرة

وبعد ما فصلت يجب اختبار الموتور لانه ممكن يكون اتحرق ويحتاج تغييرة

احمد محمود احمد  سالمان
من قبل احمد محمود احمد سالمان , CERTIFIED HEAVY EQUIP. MECHANICAL ENGINEER , MANTRAC EGYPT - CAT

شكرا لتوجيه السؤال

ليست لدى خبرة فى هذا الجال ولكن اعتقد ان المشكلة فى الثيرموستات او مفتاح التشغيل