لدي مولد ديزل شغال بس فيه عيب ما يشحن البطاريه تبعه, شو أعمل؟

تم إضافة السؤال من قبل by kiel faisal
تاريخ النشر: 2016/05/07
hany elgazar
من قبل hany elgazar , ميكانيكي جهاز حفر , شركة الحفر الوطنيه

ممكن تكون المشكله في الدينمو غالباا بس احيانا لو البطاريات حمضيه ممكن تكون المشكله فيها لو محتاجه تغير المياه الخاصه بها او معادله للحموضه

كرم محمد السيد احمد ahmed
من قبل كرم محمد السيد احمد ahmed , فني كهرباء , المؤسس العامة للمياه والصرف الصحي

افحص الدينمو ادا كانت تش حن بشكل صحيح