كيف يتم التقدم للعمل في شركات كبرى من حجم قوقل فيسبوك آبل؟

تم إضافة السؤال من قبل hicham dachir , developement engineer , ELIT
تاريخ النشر: 2016/04/16
Adam Ahmed
من قبل Adam Ahmed , IT & Web Developer , Freelance

بسم الله الرحمن الرحيم

عندك طموح قوي

خليهم يجروا وراك

مش من السهل انك تلفة نظر الشركات الكبرى وتحافظ على مركزك فيها الى اذا كان عندك ميزه مفيده ليهم ومش ميزه تيجي بالحظ لازم تكون ميزه متجدده والميزه دي مش حتيجي الى بالقدره والبحث العلمي في اتجاهات كثيره

يعني لازم تكون زوييل عشان تشتغل وتحافظ على موقعك وعلى فكره انك تبقى زوييل مش صعب اذا كان عندك صبر وبتحب العلم للعلم مش عشان تشتغل في شركه كبىرى

Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

باختصار تميز وكن مختلفا لجذب الانتباه

هاشم المشارقة
من قبل هاشم المشارقة , Key Account Manager , Advanced United Systems Ltd. ( A member of Taj Holding Group)

ياليتني كنت أعرف !

و على أية حال لو بحثت على الانترنت سوف تجد الكثير من الطرق و ستجد حتما صفحة خاصة بكل شركة للتقدم للعمل بها

لكن هذا بالطبع لا يكفي لأن هذه الشركات الكبيرة مثل جوجل و أبل يتقدم لها الكثير و الكثير من جميع أنحاء العالم و لا يقبل بها الا أصحاب الخبرة و المنفتحين و المبدعين و الكوادر المفيدة فالتقديم ليس كل شيء.

Hani Samir Hamed
من قبل Hani Samir Hamed , Android Application Developer & Instructor , https://www.udemy.com/

يجب ان تكون متميز فى مجالك ومبدع وتستطيع التفكير خارج الصندوق