ما هو دور ادارة المكاتب من خلال الأنواع المختلفة للهياكل الإدارية ؟ What is the role of the administration offices?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/09/20
ayman elhosiny
من قبل ayman elhosiny , Sales Manager , SAFETY SQUARE FIRE EQUIPMENT

كل ما تريدة عن دور إدارة المكاتب والأنواع-المختلفة-للهياكل-الإدارية .

 برجاء قبول وافر تحياتي    /  أيمن الحسيني

Management offices are there to have the full control of all type administrations, and to provide support where and when required. A different institution assigns different tasks to their admin offices (managers) but it normally depends upon the size and volume of the institution.