What is the best place in Egypt that provides statistics and SPSS courses?

تم إضافة السؤال من قبل Huda Elkhodary , Manager , Imtenan Group
تاريخ النشر: 2016/04/12
SUBRAMANIA RAJA GOPALAKRISHNAN
من قبل SUBRAMANIA RAJA GOPALAKRISHNAN , Junior Service Engineer , Tig Manufacturing Arabia Limited

IGLA Training Institute in Egypt

Ahmed Osman Babikir Ali
من قبل Ahmed Osman Babikir Ali , Territory Sales Manager , Abyssinia General Trading LLC

Do not know did I visit Cairo

Muhammad Ilyas
من قبل Muhammad Ilyas , Data Analyst , Pakistan Railways

Regional IT Institute Cairo Egypt