كيفية تعلم الحركة علي برنامج 3D ستوديو ماكس بإحترافية ؟

تم إضافة السؤال من قبل Keroles Magdy , 3d designer , private
تاريخ النشر: 2013/09/20
ahmad atya
من قبل ahmad atya , رسام اوتوكاد \ Draftsman , مكتب ابتكار

يا اما تاخد دورة تدريبية بمركز تدريب يا اما لو بالك طويل  يبقى من خلال الفديوهات والكتب اللى على النت

Fathy Mahmoud Ahmed
من قبل Fathy Mahmoud Ahmed , Graphic designer / Motion Graphic designer / 3D Artist , Freelancer

 أو ابحث على النت على :Digital tutors Visual Guide to AnimationDigital tutors introduction to animation in3ds max

سيفيدونك إن شاء الله