لماذا يتم غلق محبس الطرد عند بدا تشغيل؟ centrifugal pump ويتم فتحه عند بدا تشغيل axial pump بالرغم من ثبات معادلة الباور

تم إضافة السؤال من قبل Hussein galal , مهندس صيانة(تبريد وتكييف) , cacker company for food industries
تاريخ النشر: 2013/09/19
ahmed assem zakareia el sanan
من قبل ahmed assem zakareia el sanan , مهندس تشغيل وصيانة , شركة رويال للكيماويات

centrifugal pump theory is that ths fluid takes its energy from impeller and casing thus we must open discharge valve partialy or closed it until the fluid take its discharge energy but  in another pumps like reciprocating pump the fluid takes its energy from piston moving and we have discharge valve not open until fluid takes its energy