هل تفضل العمل في شركة بها مضار صحية محتملة عليك لكنها تهدف لحماية البيئة أم العمل في شركة ذات بيئة داخلية صحية لكنها تضر بالبيئة ولماذا ؟؟

Do you prefer working in a company with potential health harms you But it aims to protect the environment, Or work in a company with an excellent healthy internal environment for U But it's harmful to the environment ?? & why ?

تم إضافة السؤال من قبل ATIF RAJAB , Personnel Officer , Saudi Binladin Group
تاريخ النشر: 2013/09/19

I would like to work that place where i am having health hazards, but at the same time i ll try to lessen these health issues for myslef and for my pther colleagues also. It felt good if you put any effort to save the others.

شذى احمد ابوبكر محمد صالح محمد
من قبل شذى احمد ابوبكر محمد صالح محمد , معاويه البرير

انا سوف اعمل بي الشركتين مهما كانت النتجه واعمل علي وجود ،اجري دراسات او اختراع اودرسات سابقه لحل هذا الامر ابحث في الرساله الجامعيه ،الماجستيز ،غيرها اشوف ايش التوصيات والنتايج الذي توصل اليها البحث

Muna Al-Yaqoubi
من قبل Muna Al-Yaqoubi , Assigning administrative , Nizwa University

لا ارضى الاضرار بنفــسي

ولا ارضى الاضرار بالمجتـــمع

لن اعمل في أي من الشركتين

الهام قديح
من قبل الهام قديح , خدمة العملاء , بنك فلسطين

ولا بشتغل هون  ولا هون لانه بالاتنين فيه مضار سواء لنفسي او لبيئتي

hanaa almalki
من قبل hanaa almalki , موظفة مبيعات , مركز الدعوة الجاليات

I will not agree to work in one of the companies that asked them because first verbal harmful for me, and the second to the environment and began work in a company juggle between the two, thank you.

صباح حميد غفور سعيد
من قبل صباح حميد غفور سعيد , اداره المحتوى في المؤسسه .المدير العام , منتجه ومصنعه واداره اعمال في الف عافيه هه زار عافيه

طبعا ارفض الشغلتين لان نفسي لها حق عليه ولاتؤدو بانفسكم للتهلكه؟ وايظا البيئه لايصح ان يظر بها للاي سبب كان والافضل ترك الشغله نهائيا

يعم شغلنى فى اى حاجة  المهم اشتغل بيئة ااى وبتاع اى اشطا عليك

Fredrick Mwakima
من قبل Fredrick Mwakima , Chief head instructor , MOMBASA SPORTS CLUB

I prefer working with potentials health harm and aims to protect the enviroment

Fares Zammali
من قبل Fares Zammali

ربما بين هاته الاختيارات أفضل أن يكون الضرر على نفسي على أن يكون بالبيئة لانه بالتالي سوف يعود على الكثير من الأشخاص لكن بالتأكيد الكل يريد العمل في شركة

 تهدف لحماية البيئة وفي نفس الوقت ذات بيئة داخلية صحية او لكن أن يتضرر شخص خير من يتضرر أشخاص

Marco Antonio Mendez
من قبل Marco Antonio Mendez , Team Leader / Researcher , Bayt.com

I prefer working in a company even if there's a potential health issues. Because there is always a risk of working in such places like laboratories, chemical factories etc. You will always have a uniform or hazmat suit (hazardous materials suit) is a piece of Personal Protective Equipment (PPE). whole-body garment worn as protection against hazardous materials. So you can't get sick. To make it short. I would work in such place that it has respect to nature and protecting it. And you will become a role model to everyone that you are a person that's protecting the environment.

hesham hamed aly elmasry
من قبل hesham hamed aly elmasry , قائد سابق بالقوات المسلخة , القوات المسلحة

لاهزا ولا زاك لان من بها مضارصحية وتهدف لحماية البيئة ستضرني شخصيا والتي ستضر البيئة ستضرني شخصيا ايضا