لدي مجموعة أجهزة على الدومين أريد ترقية نظام التشغيل من win7 الى win10 بدون ما الف على الأجهزة؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Aljedani
تاريخ النشر: 2016/03/17
Khaled Abdraboh
من قبل Khaled Abdraboh , Senior System Administrator , Al-Falah Group

حضرتك في رول موجوده علي الويندوز سيرفر أسمها wds  و هي أختصال ل Windows Deployment Service دي ممكن تنزلها علي السيرفر و تكون الأجهزة بتاعتك بتدعم حاجه اٍسمها ال PXE وبكده تقدر من خلال السيرفر تنزل الويندوز علي الأجهزة كلها من خلال السيرفر من خلال الشبكة بدون ما تلف علي الاجهزة كل جهاز لوحده

Raad AL-Sharif
من قبل Raad AL-Sharif , -Assistant Manager IT Support Specialist , Bank AL-Jazira

للأسف لايمكن ذلك لابد من المرور علي الأجهزه هناك حل ممكن يكون مرضي نوعا ما تجهز الهاردسك ويندوز ١٠ ويرسل الى المستخدم ويكون الوقت المستغرق هو تبديل الهاردسك فقط

Mohamed Waheed Mokhtar Ali
من قبل Mohamed Waheed Mokhtar Ali , IT System Administrator , Jupiter2000

استخدم احد هذه الطرق: ١. عن طريق خدمة تمصطيب الوينوز من ع بعد في ويندوز سيرفر ٢٠١٢٢. عن طريق ويندوز سيستم سنتر ٢٠١٢3. اما اذا لم تستخدم تلك الادوات من قبل فاسهل طريقة هي فك الملفات من اسطوانة الايزو الخاصة بويندوز ١٠ في اي فايل سيرفر وبعد ذلك قم بالدخول ع الاجهزة عن طريق ريموت ديسكتوب وبعد ذلك ابدأ عملية التحديث من خلال فايل سيرفر