كومبروسر المكيف الاسبليت يسخن وبعدين يفصل كل دقيقة، ما الحل؟

تم إضافة السؤال من قبل sayed morsi
تاريخ النشر: 2016/03/16

دي ليها عده مشاكل اولها ان الامبير بيكون عالي ودي اهمها التانيه مروحه الوحده بتشتغل كويس ولا مش بتشتغل اصلا التالته ان الفريون ف الوحده مش كافي او زياده عن المعدل الرابعه ممكن كوباستر الراننج يكون بايظ  دي عاوزه تتراجع عملي وليس نظري

maher hejazi
من قبل maher hejazi , مندوب علاقات عامة , مصنع الهدى انتيريز

اهم شيء وجود جهاز الكلامبميتر لمراقبة ارتفاع الامبير

ممكن تكون في اعدادات التوقيت ممكن يشتغل ساعة و بعد كده يفصل و ممكن لما يوصل لدرجة حرارة معينة في الغرفة بيفصل و بعد كده يشتغل علي طول هاتهولي بس و متشغلش دماغك

mustafa شيخ صبح
من قبل mustafa شيخ صبح , مهندس تصميم و تنفيذ , IDC

عطل في مراوح التبريد الخارجية

Mohammed Adel
من قبل Mohammed Adel , Mechanical Engineer , Egyptian Drilling Company

  1.  فحص مروحة الوحدة الخارجية هل تعمل
  2.  (فحص كابستور التقويم)
  3. فحص الاسلاك الموصلة لالكباس قد يوجد ارتخاء يسبب لووز يؤدي الى ارتفاع الامبير يفصل اوفرلود
  4. التاكد من عدم انسداد مكثف الوحدة الخارجية بالاوساخ يسبب ارتفاع الضغط
  5. التاكد من درجة الحرارة المثبته على الكنترول قد تكون قريبه لحرارة الغرفه
  6. فحص كابستور الدوران  كم يعطي مايكرو فاراد قد يكون ضعيف لا يعطي القيمة المقرره  او تركيب واحد جديد والنظر بالنتيجة
  7. اهم شيء وجود جهاز الكلامبميتر لمراقبة ارتفاع الامبير