اى الطرق افضل فى صناعة الباب ؟

تم إضافة السؤال من قبل رمضان محمد السعداوى , رئيس قسم العلاقات العامة والقطاع الادارى , فاركو للادوية
تاريخ النشر: 2016/03/08
mohamed mosa
من قبل mohamed mosa , مشرف نجارة , بيجاس للادراة المشورعات السياحيه

افضل طريه لصنع الابواب هى التفصيل الجيد ومهاره الفنى فى التجميع

ziad alhaddad
من قبل ziad alhaddad , عامل , قطع خاص

افضل طريه لصنع الابواب هى التفصيل الجيد وختيار الخشب الجيد  ومهاره الجيده والفنيه

wael arafa
من قبل wael arafa

هى طريقة التجميع وهناك طريقة أخرى وهى الكبس

افضل طريه لصنع الابواب هى التفصيل الجيد ومهاره الفنى فى التجميع

mohammed sharif
من قبل mohammed sharif

فى انوا ع كتير من الخشب وكل حاجة وليها حجتها

النقر والسان  والتجميع باالخزمه ولاسفين

ahmed كمال محمدى
من قبل ahmed كمال محمدى , كومندا , مؤسسه محمد شحاته للموبيليا

انقر والتجميع المحكم

النقر واللسان

lakhder ben fetima
من قبل lakhder ben fetima , عون استقبال , فندق بالماريوم

افضل على على حساب مهارة العامل و دكاءه في العمل

Issam Madkour
من قبل Issam Madkour , موظف خاض , الفوارة للاثاث

ناتي بالخشب و نجففه لمدة زمنية معينة و ذلك لعدم اعوجاجه و انتفاخه اثناء العمل

osama kotb
من قبل osama kotb , فنى تركيبات , فندق دوسيت ثانى ليك فيو كايرو

هى طريقة التجميع وهناك طريقة أخرى وهى الكبس

Ehab Elsaid
من قبل Ehab Elsaid , نجار , ورشه نجارة للموبيليا

افضل طرق تعتمد على حرفيه النجار و دقته

anass aghfar
من قبل anass aghfar , تقني , misfat maroc

أفظل  الطرق تعتمد عل شكل الباب