ايهما افضل فى صناعه المسطحات فى الخشب الكونتر ام الكبس ( لوحين ابلكاش بينهم سدائب ) ؟

تم إضافة السؤال من قبل Tarek Sayed
تاريخ النشر: 2017/03/24
محمد حسن
من قبل محمد حسن , نجار , نجار ديكور

على حسب نوع البناء القطه له مواصفات وله عيوب والابلكاش له مواصفات ومميزات وعيوب على حسب البناء الخاص في الكونتر انواع والابلكاش انواع فقل نوع يفضل لي المهم الخاصه به

Amgad Abd Al Aziz
من قبل Amgad Abd Al Aziz , sales manager , Parco Star Company

الكبس لوحين لبلاكاش وبينهم سدلسب وبعد ذالك يتم عمل قشاط بمحيط السطح.

لوحين ابلكاش بينهم سدائب

ولكن لكل بلد ولها الامكانيات لديها

الكونتر أفضل طبعا كجودة وأفضل وأسرع في إنجاز العمل

صعب ansak
من قبل صعب ansak

اكيد طبعا الكنتر احسن في المسطحات

alaa hamed
من قبل alaa hamed

علي حسب الهيكل البنائي فان كان مستشفيات عامه فيفضل خشب الكنتر وان كان وحدات سكنيه فيفضل الخشب الطرزان اي الواح

فكل عمل له عدة