What are the alternatives of hiking adventurous tours during the hot summer in our region?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammed Abdesalam , Tour Leader , Freelance (no specific company just free lance)
تاريخ النشر: 2016/02/28
Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi
من قبل Ahmed Mohamed Ayesh Sarkhi , Shared Services Supervisor , Saudi Musheera Co. Ltd.

mmmmmm  make it on night or in gym

mahmoud ahmed mahmoud mhmed ali wahba
من قبل mahmoud ahmed mahmoud mhmed ali wahba , مدير تنفيذي , عمل خاص

Walkingfor short periods

Playing sports

Reading

Research andlearning