What does adventure tour means to you?

تم إضافة السؤال من قبل Islam Ma'ani , Rapple Master and adventure Tour guide. , JORDAN Youth Innovation Froum
تاريخ النشر: 2015/07/12
Sachin  Pamadinni
من قبل Sachin Pamadinni

Adventure Tour means to me is the one where your next step decides the rest of your journey.

Nihal Aboobacker
من قبل Nihal Aboobacker , Sales Executive Coordinator , 1. KEMS ZAJIL – Gulfnet International Company W.L.L. (TELECOMMUNICATION)

Free fall Sky Diving from0 ft at Sri Richa in Thailand, from the single engine Cesna.