انا لو اخدتCma وقدمت فى شركة ممكن ياخدونى على رغم انى مشتغلتش خالص فى المحاسبه وخريجه ٢٠١٠؟

انا لو اخدت Cma هتفيدنى لو قدمت فى شركة ممكن ياخدونى وانا مشتغلتش خالص كمحاسبة ومتخرجه من

تم إضافة السؤال من قبل ايمان محمد محمد , موظفة شؤون موظفين , محكمه
تاريخ النشر: 2016/02/26
حسين محمد ياسين
من قبل حسين محمد ياسين , Finance Manager , مؤسسة عبد الماجد محمد العمر للمقاولات العامة

شاكر الدعوة

نعم هتفيدك و لكن لابد أن تكون لديك خبرة أقلها نظرية في المحاسبة