ابقي اتأكد أن الكفيل عمل خروج نهائي لو ما عمل ممكن اعمل خروج نهائي من غير ما ارجع ليه علما بأن الإقامة والجواز معاه؟

تم إضافة السؤال من قبل mohammed yusuf
تاريخ النشر: 2016/02/25
احمد عبدالله الشريف
من قبل احمد عبدالله الشريف , سائق خاص , موسسه الالتزام

اريد اعرف از الكفيل سوالي خروج نهائي او لا مع العلم اني لم استخرج إقامة وانا في فترة التجربة ولكم جزيل الشكر

لو حافظ رقم اقامتك تدخل علي موقع وزارة العمل وتحط رقم اقامتك هيظهرلك انك مبلغ عنك او مخرجلك نهائي او شئ ولو عايز تخرج نهائي عيك وعلي مكتب العمل