هل فعلا اللي بيتخرج الايام دي مش شرط يلاقي شغل ف مجاله ول ذلك بيتجه للشغل في اي مجال أخر ل كسب المال؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed yehia , اداري , الشركه الخليجيه للعطور
تاريخ النشر: 2016/02/23
Hanan  Hassan
من قبل Hanan Hassan , Ececutive Manager and Senior Translator & Reviewer (EN-US)(AR-SA) , E-business Grid "EBG"

نعم فأنا خريجة كلية تجارة قسم اللغة الانجليزية تخصص ماسبة وانا اعمل الان كمديرة مكتب ومترجمة

فلاح nasser
من قبل فلاح nasser

نعم فانا مهندس كيميائي تخصصي مواد وهذا يشمل النفط والادويه ومعالجة المياه .ولكني لم اعمل في هذه المجالات ولكسب عيشي تعلمت المساحه وجهاز اللفل وعملت كمساح في تبليط الشوارع