كيف تنظم وقتك للقيام بجميع الاعمال المنسوبة اليك وزيادة معرفتك فى نفس الوقت؟

تم إضافة السؤال من قبل محمد خالد , محاسب مالي , شركة مجموعة المرشد القابضة
تاريخ النشر: 2013/09/18
محمد خالد
من قبل محمد خالد , محاسب مالي , شركة مجموعة المرشد القابضة

هتعرف تطور من معرفتك وتدرس فى نفس الوقت اللى هيكون فية ضغوط عمل عالية؟؟

Michael Magdy
من قبل Michael Magdy , Chief accountant , speed trade

اولا : حساب الوقت الفاضي و المراد استغلالة

ثانيا : تحديد و بدقة حجم الاعمال المطلوب توزيعها علي هذا الوقت

ثالثا : تقسيم الاعمال مع مراعاة قدرات الشخص

رابعا : تجهيز خطة بديل يمكن استخدامها اذا حدث امر ما غير متوقع "يمكن ان تكون اكثر من خطة"

خالص تحياتي ,,,