وزن المتر الطولى للاسياخ معروف فى جدول الحديد افرض انت مش معاك الجدول ومش حافظة ازاى تطلع وزن المتر الطولى لسيخ قطرة 16ملى من غيرجدول؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed abd el hamid abd alla elfarran elfaran , مهندس مدنى , مكتب العطيشان الهندسى
تاريخ النشر: 2016/02/21
محمد هائل قاسم صالح الشميري
من قبل محمد هائل قاسم صالح الشميري , عضوهئية تدريس بكلية الهندسة-جامعة اب- موظف رسمي , جامعة اب

شكرا - يعتمد وزن لمتر الطولي لاي قطر على (قطره, وكثافة الحديد وهي تساوي=7500كجم/م3)

فيكون وزن المتر الطولي =( (3,14286 ×016,. ×016,. ×25,.) ×1) ×7,9 ×1000 =1,58 كجم