What is line voltage in 3 phase star or delta connection for each?

تم إضافة السؤال من قبل prashanth kallepally
تاريخ النشر: 2016/02/21
Sajjad Ali
من قبل Sajjad Ali , Personal Assistant , Population welfare

A three-phase system may be arranged in delta or star . A 3 phase system allows the use of two different voltages from all three phases, such as a 230/400 V system which provides 230 V between the neutral and any one of the phases, and 400 V across any two phases.