Can i use a star delta connection diagram motor (10hp)in place of connection diagram-302 motor(7.5hp) mounted on a hydraulic power pack.?

تم إضافة السؤال من قبل Kuldeep Jakhar
تاريخ النشر: 2017/09/05
Yaseen Hamad
من قبل Yaseen Hamad , Electrical Engineer , Atlas Global Company

Yes , you can but you should recalculate the values of electrical circuit( contactors, fuses, Overload, wiring diameter, etc) because to provide the required protections for the motor.