Which of the following expressions is incorrect?

A. Gross profit less Operating expenses equals Net income.

B. Sales less Cost of goods sold less Operating expenses equals Net income.

C. Net income plus Operating expenses equals Gross profit.

D. Operating expenses less Cost of goods sold equals Gross profit.

تم إضافة السؤال من قبل Sultan Alghamdi
تاريخ النشر: 2016/02/19
MUHAMMAD ETIMAD SYED
من قبل MUHAMMAD ETIMAD SYED , Senior Financial Accountant , TA'AZ Group of Companies

Option D is incorrect. When you deduct Operating Expenses from CGS you will not get the Gross Profit.

مطلق سالم عقيل alanazi
من قبل مطلق سالم عقيل alanazi , كاشير , سوبر ماركت الرجاء

D. Operating expenses less Cost of goods sold equals Gross profit.