Which of the following experiences do you prefer to buy personal accessories like mobiles, clothes, fashion accessories etc - the comfort of using online purchase sites at convenience. or do you prefer the real-life feel of visiting the stores and buying?

تم إضافة السؤال من قبل Sanjay Dukle , Head of Partnerships , VERNOST MARKETING TECHNOLOGY SOLUTIONS
تاريخ النشر: 2016/02/12
Mark Filor  Paballa
من قبل Mark Filor Paballa , Merchandiser/Sales Associate , DITRIO TRADING INC.

i like going to store and see the actual image,texture,size,weight of the product