Can you provide your experiences on how social and mobile is converging ?

What do you feel about this convergence we keep hearing about ? Is it real and relevant to you ?

تم إضافة السؤال من قبل Abid Patel , Freelancer , SAVERS GROUP ( CONSULTANCY )
تاريخ النشر: 2015/12/06
Sidrah Nadeem
من قبل Sidrah Nadeem , Global Marketing Manager , Hill+Knowlton Strategies

Is it social and mobile? Or is the next step social on your palm? (smart watches)