When should the lender banker take an interest much more, the qualities of the main leader (his profile)?

تم إضافة السؤال من قبل Nadjib RABAHI , Freelancer , My own account
تاريخ النشر: 2016/02/06
Mohammad Nuruddin  Chowdhury CAMS
من قبل Mohammad Nuruddin Chowdhury CAMS , Assistant Vice President and Branch Manager , Dutch-Bangla Bank Limited Bangladesh

Where there is a new scope of lending at much more higher price , the lender banker should take an interest much more.