How can continuous improvement be done in procurement?

تم إضافة السؤال من قبل Saad Hashmi , Associate Procurement Manager , Delmon Products Saudi Limited - IFFCO
تاريخ النشر: 2016/02/04
Saad Hashmi
من قبل Saad Hashmi , Associate Procurement Manager , Delmon Products Saudi Limited - IFFCO

I am actually looking for the quantitative methods that can bring either cost or process efficiency or improvement.

Nadeem Asghar
من قبل Nadeem Asghar , Supply Chain Consultant/Trainer , Independent Practitioner

There are various ways: Training, Market Research, Learning from peers, Keeping an eye on emerging trends in industry etc etc