Which of the following quality improvement approaches is LEAST likely to produce positive results?

A. Continuous improvement. B. The IS0 certified process. C. Increased inspection. D. Statistical quality control.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2018/04/04
Wasim Akaram
من قبل Wasim Akaram , site engineer , suhana realstructure pvt ltd

Quality tools used to define and assess problems with health care were seen as being helpful in prioritizing quality and safety problems and focusing on systems,not individuals.

Md. Imrul Hassan
من قبل Md. Imrul Hassan , UNITED ARAB EMIRATES AND BANGLADESH

A. Continuous improvement.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

C. Increased inspection. ------------------