Quality audits are a tool/technique of which of the following processes?

A. Perform quality assurance B. Scope verification C. Perform quality control D. Manage stakeholders E. Quality planning

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/06/13
kamal purbia
من قبل kamal purbia , IT Project Manager , Automated Systems Company

A. Quality audits are tools and technique used in perform quality assurance.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

A. Perform quality assurance is most suitable answer

sardar mardookhy
من قبل sardar mardookhy , PMP certified Project manager , MCCI

A. is the answer,

Perform quality assurance

mazin marouf
من قبل mazin marouf , Quality Assurance Auditor (IRCA certified QMS auditor) , Safat Aviation Group

A. Perform quality assurance

Usman Islam
من قبل Usman Islam , Yard Manager , Kirtanlal Scaffolding & Formwork

Option C is correct .........