What is a P2P process?

تم إضافة السؤال من قبل SYED RAJA WAQAR HUSSAIN SHAH SYED ASHFAQUE HUSSAIN SHAH , NETWORK ADMINISTRATOR , SHUJABAD GROUP OF INDUSTRIES (Pvt) Ltd: Multan
تاريخ النشر: 2016/02/02
SUNIL AMBU
من قبل SUNIL AMBU , Assistant Manager , NTPC Ltd

Procure to Pay is the term used to denote the accounts receivable process i,e processing and placing the order to receipt the material and making the payment to the vendor

Procure-to-pay is a term used in the software industry to designate a specific subdivision of the procurement process.