عاوزه اسم كتاب اطلس الاقى فيه صور العينات تحت الميكروسكوب خصوصا الديدان والبويضات فى تحاليل البول والبراز ( كتاب اشتريه او لينك تحميله من النت)؟

تم إضافة السؤال من قبل Blue Fish , كيميائى , ...
تاريخ النشر: 2016/01/29
Ahmed Osman Said
من قبل Ahmed Osman Said , chemist , شركة مياه الشرب بالقاهره الكبرى

الاطلس الملون الجديد للتحاليل الطبيه للدكتور مجدي غطاس

شاهيناز عبدالله بسيوني
من قبل شاهيناز عبدالله بسيوني , فني ومشرف مختبر _ , الجامعة الأردنية _ محطة العلوم البحرية

اهلا وسهلا بك

انا تخصصي أحياء عامة وأعمل في مجال الأحياء البحرية عزيزتي

للاسف ليس لدي أي معرفة لكي أقدمها لك حول سؤالك

Mohamed  shaheen
من قبل Mohamed shaheen , مدرس كلينيكال باثولوجي , كلية الطب جامعة الأزهر

 ده لينك لبوربوينت فيها طرق وشرح لتحاليل البول والبراز وصور تحت الميكرسكوب مع تبسيط للتحضير العينات

http://www.arabslab.com/vb/showthread.php?t=

hoda رمضانلي
من قبل hoda رمضانلي , مشرفة سكن في شركة متعددة الجنسيات , ان ام سي السلام

الموسوعة في التشخيص الجرثومي الطفيلي للأستاذ الكبير محمد فهد قريعية

ممكن تدخلي قناه كارم محمود على حتلاقي موسوعه التحاليل الطبيه منها صور للبول والبراز

Sameh Elwrdany
من قبل Sameh Elwrdany , فني مختبر , Faisl despensary

ده اسم موقع سهل وبسيط جدااا  وموضح كل شيئ بالصور

yallatb.com