ياترى ايه اكتر شئ يطفش فريق العمل من العمل "نشر السلبيات بينهم : الخصم المتكرر : العمل أيام الإجازات : يجلسوا فى المكتب حتى لو مفيش شغل " ؟

تم إضافة السؤال من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية
تاريخ النشر: 2016/01/21
Omar Saad Ibrahem Alhamadani
من قبل Omar Saad Ibrahem Alhamadani , Snr. HR & Finance Officer , Sarri Zawetta Company

نشر السلبية بين الفريق تؤدي الى تدميره تماما , والمسؤولية تعود على مشرف الفريق او من هو مسؤول عن الفريق وتعتبر هذه من سلبيات الاشخاص غير الكفوئين للقيادة

yosef mhomad maite ackr maite
من قبل yosef mhomad maite ackr maite , عمل عندا القبول بالوظيفه , شركة الاسكندرية للاطارات بالعامرية الكيلو 26

  1. التميز فى العمل ..هو اللى بيخلى كل العامل متميزين

tasneem ketevan
من قبل tasneem ketevan , أمين صندوق , جمعية ربوع الهليل الخيرية

نشر السلبيات بينهم هو اكثر عامل ممكن يؤدي إلى فشل العمل الجماعي

FITAH MOHAMED
من قبل FITAH MOHAMED , Financial Manager , FUEL AND ENERGY CO for transportion petroleum materials

الاكثر تأثيراً

الخصم المتكرر

يليه

 نشر السلبيات بينهم:

nadjat ben aissa cherif
من قبل nadjat ben aissa cherif , مفتشة رئيسية للخزينة , نزل المالية

أكيد الجلوس في المكتب حتى لو مفيش شغل لأن فريق العمل يحب المداومة على العمل

عبله zezo
من قبل عبله zezo , ادارة بيوتى سنتر , فندق سوليمار شركس بيه

  1. احيانا نجد اشخاص يعملون بالرغم من وجود سلبيات لحتياجتهم للعمل فيتقبلو اى شئ
  2. العمل ايام الاجازات وارد جدا لمصلحة العمل ويكون شئ طارئ ليس بستمرار
  3. واذا كنت اخذ راتبى كامل فا ما المانع ان اجلس حتى ولو مافيش شغل فى الاول والاخر انا بشتغل عشان اخد راتب ليس اكثر اذا لزم الامر
  4. ولكن الخصم المتكرر ليس له مبرر سوى انى اعمل وراتبى لن احصل عليه بالكامل فهذه هى المشكله الاساسيهاذن الهدف من العمل الراتب فاذا لن تحصل على راتبك كامل فلن تجد مايحفزك فى الاستمرار

Aryam la Poupinne
من قبل Aryam la Poupinne , المتوسطة , دليح الطاهر

العمل أيام الاجازات والضغط في العمل وعدم وجود برنامج دقيق للعمال و جلوس أشخاص تافهين وتعطيلهم لاداء مهام الموظف

Omer Mohammad Awais
من قبل Omer Mohammad Awais , Senior Sales Consultant , Dar Wa Emaar

((((((((((((العمل أيام الإجازات)))))))))))

magdy sheishaa
من قبل magdy sheishaa , technical support , media

نشر السلبيات بينهم&الخصم المتكرر