لو سمحتو حد يجيب على سؤال المقابله لوظيفة محاسب كلمنى عن نفسك هل نسرد له كل التفاصيل ام اكتفى بالاسم والسن والجنسيه والمؤهل وسنة التخرج واسم الجامعه وتاريخ بدء العمل واسماء الشركات التى عملت بها ودورى فيها -او ما هى الاجابه النموذجيه ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Ahmed Mohamed Aboalela , Senior Accountant , ( QBEC ) QATAR BUILDING ENGINEERING SERVICES WLL
تاريخ النشر: 2016/01/13
Waleed Awad
من قبل Waleed Awad

إجابة السؤال ده سواء لوظيفة المحاسب أو غيرها يقصد بها (المقابل Interviewer) - تكلم عن تاريخك الوظيفي -- فتبدأ باسمك ثم تعرفه أنك خريج كلية كذا سنة كذا عملت كذا وكذا وتبدأ تحكي تاريخك الوظيفي فيما لا يزيد عن دقيقتين بأقصى تقدير - والسؤال ده هيبدأ المقابل من خلاله طرح أسئلته عليك وإياك والكذب