كيف يتم تشخيص الطفل ذوي الاحتياجات الخاصة؟

تم إضافة السؤال من قبل مريم محمد , متطوعة اخصائية تربية خاصة , Hi
تاريخ النشر: 2016/01/10

التشخيص المدائي بيكون لاها الطفل لانهم بيلاحظو سلوكيات مش طبيعيه وده بيكون من سن يوم وفالحاله دي بتتوجهي لطبيب اطفال علشان يشخص الحاله وبتبعي مع مركز تدخل مبكر وده بيكون احسن لحالات الاحتياجات الخاصه ولو اكبر شويه هي بتكون نفس الخطوه بس بتروحي مركز تخاطب وتنمية مهارات

cherifa tekouk
من قبل cherifa tekouk , استاذة , جامعة عبد الحميد بن باديس

يتم تشخيص الاطفال ذوي الاحتياجات الخاصة عن طريق إما تشخيص طبي أو نفسي أو اجتماعي أو التربوي