ماهى طرق معالجة اعتراضات العميل فى مجال المبيعات؟

تم إضافة السؤال من قبل Mostafa Mohamed , مشرف مبيعات اقليمي , مصنع المقرمش الأول
تاريخ النشر: 2016/01/04
Mostafa Yahya
من قبل Mostafa Yahya , مشرف صاله , هايبر المدينه

محاوله فهم رؤيه العميل مهما كانت مخطأه لو الخطا متواجد من أدارتى وانا فهمت كده من خلاله أحاول الأصلاح المباشر وتلبيه فوق المتوقع لرغبه العميل ويكون جزى من أعتزار أدارى لكن لو الغلط من عند العميل أكيد أصبر عليه من خلال تفاعله وتوتره المستمر على الموظق وبعد كده أبدأء أجبار الخاطر ثما أحال بهدوؤ وبلأخص يكون القاء فى مكان مغلق وأحاول أفهوضحه الرةيه

Alhanouf Alsayah
من قبل Alhanouf Alsayah , مساعد مدير الموارد البشرية , ريادة التنمية المحدودة

ان كان الاعتراض حق من جهة العميبل فايكون ارضائه بما يطلب ويوافق معاير وشروط شركه

ان فان كان اعتراضه خاطئ يجب اصلاحه بصحيح وبثفه الصقه مطلوبه جدا في مجال مبيعات